Om ManiFest

Det startede helt tilbage i august 1995 med Fetish Fashion Party, som er en årligt tilbagevendende fetichfest.

Tre år senere i 1998 blev ManiFest stiftet og vi har lige siden holdt fetichfester ca. hver anden måned. ManiFest er derfor et velprøvet koncept med meget erfarne folk bag.

Efter mange år med succes, er det lykkedes at manifestere en subkultur og bkive samlingspunktet for fetichkulturen i Danmark. Der er en fantastisk stærk opbakning, og rigtig mange udenlandske gæster har også fået øje på ManiFest.

ManiFest favner bredt og fungerer, som et hotspot for forskellige undergrupper af den danske seksuelle subkultur.

Den røde tråd er fetichisme med fokus på beklædning. Men ManiFest har plads til medlemmer med meget forskellige præferencer ud over at være skinnende fetichist. F.eks. sadomasochister, exhibitionister, voyeurs, bondageentusiaster, swingers, BDSM’ere, transvestitter, bøsser, lesbiske, biseksuelle, queers og meget andet. Både unge og ældre, nybegyndere og erfarne. Faktisk er det ikke den seksuelle orientering, som er det vigtigste, men at vi mødes med et åbent sind.

Helt fundamentalt er dresscode det bærende element, og værdier som frihed, passion, lyst, og udpræget grad af gensidig respekt er afgørende.

Læs også vores FAQ for at finde svar på ofte stillede spørgsmål.