ManiFest – coronavirus|COVID-19

Alle medlemskaber sat på pause
Vi har sat alle aktive ManiFest-medlemskaber og VIP-medlemskaber på pause med tilbagevirkende kraft fra den 1. marts 2020. Alle medlemskaber genaktiveres automatisk, når vi igen kan holde fester, som vi kender dem fra før COVID-19 med dansegulv, lounge, play areas, Redroom med mere. Dette sker automatisk, og du behøver ikke at gøre noget.

Alternative events for alle uden medlemskab
Selvom vi ikke kan holde ManiFest i klassisk forstand arbejder vi løbende på at skabe alternative events for vores subkultur. Sikkerhed og tryghed har en høj prioritet i vores arbejde på at skabe nogle alternative events og vi rådfører os med myndighederne så vi overholder de gældende retningslinjer.

Støt dit community
Organisering og arrangering af ManiFest sker i fritiden ved siden af vores fuldtidsjobs. Og ikke mindst med uvurderlig hjælp fra vores fantastiske, frivillige crew. Dit medlemskab (som er på pause) er med til at sikre, at vi også efter Corona-krisen kan fortsætte med at arrangere fester af samme standard og kvalitet.
Tak, fordi du støtter ManiFest!
Hvis det ikke fungerer for dig at dit medlemskab er på pause, skal du henvende dig på: info@manifest.eu

Næste skridt?
Vi vil fortsat holde øje med, hvordan den aktuelle situation og retningslinjerne fra Sundhedsministeriet udvikler sig i den kommende periode. Vi informerer på vores hjemmeside og i vores nyhedsbrev, når der er nye oplysninger. Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige oplysninger.

Tilmeld vores nyhedsbrev her.

In the meantime stay safe and misbehave responsibly!

Anton & Stephen