Dresscode

linda

Hvis du har spørgsmål om dresscode skriv til vores dresscode guide Linda -  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Manifest har en dresscode der skal overholdes så vi alle kan nyde at se og blive set på i fetichistiske rammer. I Manifest er der frirum til at eksponere sin fetichisme, noget der for mange er et stort skridt, og det fungerer kun hvis alle medlmmer er med til at opretholde trygge rammer og fetichistisk fællesskab.
Vi opfordrer medlemmerne til at være kreative og ekstravagante indenfor rammerne, men husk at beklædningen og helheds-udtrykket SKAL være fetichistisk og erotisk udfordrende - det er ikke nok at materialet står i dresscoden.

DRESSCODE:
Læder, Lak, Gummi, PVC, Wetlook, Silke/Satin, Lingeri, Parade/gallaUniformer og ekstreme seksuelle udtryk.


Festerne har som regel et tema til inspiration og udfordring, men det skal ikke nødvendigvis følges og dresscoden kan i visse tilfælde være udvidet, hvilket vil fremgå af nyhedsbrevet og hjemmesiden.

I døren har dresscode guiden det sidste ord og hendes anvisninger skal følges.


Er du i tvivl om dit outfit går in under dresscoden, så tag et billede af det og send det til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  . Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den eller se på FAQ listen herunder. Generelt kan du spørge dig selv om du ville have dit outfit på nogen andre steder end en fetichfest - og i bekræftende fald gøre det mere udfordrende.
Mangler du inspiration så kig dig omkring i vores store galleri fra tidligere fester.

________________________________________

 

FAQ (Opdateres løbende )


SPM: Kan jeg have smoking på?
SVAR: Til Maskeballet har vi udvidet dresscoden til også at indbefatte smoking for at imødekomme medlemmer der ønskede sig en 'ballroom stemning', vi opfordrer dog til at du giver den et sexuelt og fetichisk twist. Jeg skal dog understrege at smoking ikke er tilladt til andre fester end Maskeballet . 

SPM: Jeg vil gerne have camouflagebukser og en netundertrøje på - er det OK?
SVAR: Nej, camouflage-tøj i en hvilken som helst form (med mindre det er lavet at et af materialerne i dresscoden) er at betragte som arbejdstøj og vil ikke passere dresscoden i Manifest. 

SVAR: Jeg har en DSB togrevisor uniform - kan jeg have den på?
SVAR: Nej, en DSB uniform er arbejdstøj og det ser vi helst ikke til Manifest. 

SPM: Jeg har en komplet SS-uniform - kan jeg have den på?
SVAR: Den går bestemt ind under Manifest's dresscode da det er en parade-type uniform og ikke arbejdstøj. Og du skal være velkommen fra arrangørernes side. Som du ved kan det hos visse mennesker - selv i fetich-verdenen - medføre reaktioner at bære nazi-fetichistiske symboler, så du må være forberedt på at blive konfronteret. Netop fordi mange mennesker er ømskindede overfor din fetich er det vigtigt at du opfører dig ekstra sobert og f.eks. ikke heiler. Det er vigtigt at alle forstår at din fetich er sexuel og ikke har tilknytning til nazisme. 

SPM: Jeg vil gerne have en tonsur (præste)-skjorte på og et par sorte 'pæne' bukser - går det ind under dresscoden?
SVAR: Nej, vi betragter tonsur-skjorte+pæne sorte bukser som arbejdstøj for katolske præster, hvis du vil dyrke din klerikale fetich til Manifest må vi opfordre til at du bærer den lidt mere ekstreme cassock (katolsk/ortodoks præstekjole) eller nonne/munke-dragt med tilhørende assesories. Du kunne også til tonsur-skjorten tage et par bukser på i et materiale fra dresscoden. 

SPM: Jeg tænder på at have ble på (uden at 'gøre' i den) og gerne nylonstrømper udover -går det an til Manifest?
SVAR: Ja, det er usædvanligt men velkomment til Manifest. Husk at kombinere med en top som går ind under dresscoden og at dit helhedsudtryk bliver sexuelt og ekstravagant. 

SPM: Kan jeg være komplet nøgen til Manifest og passere dresscode tjekket?
SVAR: Nej, den nøgne krop i sig selv er ikke en del af dresscoden. Men hvis du dekorerer din krop for at fremhæve den som fetichistisk symbol er det OK. Det kunne f.eks være ved hjælp af body-paint, bondage, piercing eller lignende.

 

SexSalonen Interview

Hør SexSalonen
om ManiFest's fortid, nutid og fremtid.

SexSalonen interview

Kalender

 

6. JANUARY 2018
ManiFest Masquerade Ball
Forbrændingen Vognporten 11, Albertslund

ManiFest Social Media

Tilmeld Nyhedbrev